Untitled Document
 


 
  Datum
  2019-09-16
   Gör SLTV.se till din startsida! 
Hemsidan är skapad av Orangelab.seKlicka här för att skriva ett inlägg »


2008-07-22 12:11:36  Magnus
Hej Niklas
Det är jättelätt. Skicka bara oss ett e-brev eller skriv i detta forum vilken film du vill se. Då lägger vi in den i tablån som en repris, så att alla kan se den. Just nu i sommar kör vi en del bra repriser från förra året.


2008-07-16 13:18:03  Niklas
Hur kan man se på gamla filmer?

2008-06-16 02:09:52  
Med hopp om en bättre hemsida som går fram bättre:
http://culture.zapto.org/


2008-06-15 10:57:26  
olev -- jag rekomenderar dig att du tar min epost istället då. Jag förstår att du har synpunkter och det är viktigt att de kommer fram. bra saker man kan tänka på.

Men man bör ha i baktanke att SLTV är en förening. Du kan gå med i föreningen för 900 Kr år och sen kan du hålla låda bäst du vill ..Det är endel av charmen..

Arbete pågår att digitalisera intake. Möjligheten till en eventuell programtablå så som du efterfrågar. Den playout dator som vi idag har är inte den bästa. Den har inget stöd för videoswitching (inget stöd för 3D effekter eller tidsangivelse) Den har inte heller möjlighet att ta in andra bildkällor direkt från internet live)

Så vill jag ta ett snack om mig som person. Jag kanske har ett tänk som handlar om hur vi människor bryr oss om varandra på bästa sätt. I det här kommer frågor om livsvilkor. Och det är inte alltid så att de system vi lever i är helt optimala. I det läget gäller det att tänka utanför lådan. Vi ser vad som händer just med oljepriser så knappt flyget har råd att åka, och där igenom gäller det att vända på varenda sten.

Min tillvaro är mycket teknisk - det är tvunget. Jag är tvungen att fixa allt själv för annars skulle det kosta skjortan. Jag har varit aktiv inom närradion ända sedan jag var 16 år i kungälv, och gjort lite inhopp då och då. Lördag och Söndag Spendaras inte på systemet utan på som i det här fallet på en hemsida. Jag är säkert Klockren pnågon nykterhetsrörelse men jag har inte tänk på saken värst mycket. Jag tycker man bara blir fånig i skallen av alkohol, och tänker glädja mig i stället den här månaden på ett par nya skor.
Det intresanta med lokal-tv är att man kan ta ett steg förbi SVT och andra stora mediaaktörerna. Även om det i vissa åsikter tycks att vi är oseriösa. Men jag tror som sagt att tricket handlar om att kunna göra en bättre playoutprogramvara så att flera bildkällor kan komma in enklare. Idag är det ordföranden som programerar sändningsdatorn. och är förnärvarande i Japan och kommer hem i mitten av veckan.

i samma andetag skall sägas att där finns frågor som man kanske inte VILL diskutera i publika medier, och där kan då alternativa medier komma in i bilden. Det kan handla om exempelvis alternativmedicin .... planet x (youtube) http://www.youtube.com/results?search_query=planet+x&search_type=&aq=f och mycket mer. Bilder från tomtits står på tur.


2008-06-13 13:19:16  olev
Det går väll hur bra som helst att diskutera öppet här i forumet? Jag har inte någon önskan att dela med mig av min epost i ett öppet forum.

2008-06-12 21:58:51  
Olev och andra

Om ni hade skrivit epost adressen så hade det varit trevligt att bemöta er kritik. Nästa styrelsemöte skall bli någongång i september agusti. Om nån känner sig manad dvs.


2008-06-12 18:28:41  


Om vi visste vad ni egentligen tyckte så var det helt klart att vi inte skulle visa saken - nu fick ni tid på er att säga er mening och så sades också.


2008-06-12 11:08:54  FÖRETAGARE PÅ MÄSSAN
Fruktansvärt oproffsigt filmat på vår mässa. Det här vill jag inte vara med om nästa gång det anordnas något i stan. Man vill inte vara med i oseriösa sammanhang.

2008-06-11 08:06:18  Liten programeringstävling


Jag skulle vilja ha en kille som kan programera en 3D mpeg2 playout - och lite annat på Xbox eller annan platform.

programet skall kunna ta x stycken videoströmmar samtidigt och kunna ta dessa från internet eller hårddisk. Eller Gärna .h264 Har letat på shareware sidan men vi hittar inget sånt.


2008-06-11 00:49:45  


1) Vi dricker intre en centiliter och jag håller med om att vi skulle kunna höja denna ribba än mer med saker ni gillar. Jag gör inget annat på styrelsemötena. 2) Men det som är faktumet.
INGEN PÅ KOMMUNEN BETALAR DENNA VERKSAMHET och hade vi fått säg 2 miljoner att göra tv för så visst hade det gått bättre. Snygga flashiga programtablåer och allt vad ni vill ha !! -

Personligen tyckte jag att känslan av live och lek och allvar i Södertäljemässan var betoningen. Det finns mycket man kan skriva här men det är inte enkelt att vara företagare och hålla allt elakt borta från scenen.

Att ställa dumma frågor - är alltid befogade. Vi lever i en tid som förändras mycket och varför en inte en dum fråga till de som är självutnämnda att tänka - jag undrar. Jag står alltid på de svagas sida och där igenom kanske jag iriterar er andra. Vad vet jag.

Vill ni tanka upp egna inslag ni vill vi skall sända kan ni göra det på http://culture.zapto.org:82 se upload mappen.

Om nån vill göra ett bildspel så varsegod.1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 

Titta på prisbilden här