Untitled Document
 


 
  Datum
  2020-01-20
   Gör SLTV.se till din startsida! 
Hemsidan är skapad av Orangelab.seKlicka här för att skriva ett inlägg »


2007-02-23 17:21:13  what the f*****
Om det är du richard boija som svarar folk på det viset så borde folk veta lite om dej... du har alltid varit värsta nörden kommer ihåg dina feta brillor med massor me finnar i ansiktet i blommbacka du gömmer din image bakom nätet..


Så people fortsätt prata vad ni vill om denna kanal!


2007-02-23 17:16:22  Micke
Tjena..

Ville bara säga att ni kan lägga ner den där skit kanalen! allting ser ut att vara utformat i powerpoint.
Vem fan är det som sitter och gör klippen i stillbilder via windows movie maker. AMATÖRER! är inte ni utbildade eller? snälla människor skona oss andra eller gör ett bättre jobb. allvarligt talat så kan fan tom jag göra en snyggare layout OCH JAG ÄR INTE ENS UTBILDAD INOM DETTA!!!! Och musiken och dess fantastiskt underbara SKIT sound.... Vart går alla pengarna egentligen, till bullarna för att runka bulle på redaktionen??? Och Richard boija snälla säg upp dej...

Mvh Micke & Matte


2007-02-13 16:36:50  marcel

Jag får påstå att det var rätt fesligt upplägg. Men med lite till så har du ett helt manus och du också amatör.2007-02-07 19:51:01  Rickard
Sofia >>
Nej, det tar inte särskillt lång tid att göra detta. Men Magnus som gör det, har ju ett liv vid sidan om. Att hitta 1 timme är inte det lättaste om man har barn och ett krävande jobb (jag antar att jag måste förtydliga att hans riktiga jobb alltså inte är att jobba med SLTV).

Regina >>
Det var en gång en liten rabiessmittad tjej som bestämde sig för att hon skulle skriva ett roligt inlägg... Döfödd idé.

Det är spännande att alla tjejnamn skriver från samma ip-nummer. En slump? :P

/ Rickard


2007-02-07 17:59:24  Regina
Det var en gång en skara av amatörer som bestämde sig för att de skulle starta en egen tv-kanal.
Den ene visste inget om ljud, den andre visste inget om ljus, den treje visste inget om bild och den fjärde visste inget om musik.
Alla var envisa som synden att kanalen skulle bli bättre och bättre, men det blev den inte.
En dag lägger man ut en hemsida där läsarna får tycka vad de ville om kanalen. Folk började smäda och spotta på kanalen. Flera år gick och de fyra amatörerna tog med sig sin kanal till en spåkvinna som sa; Jag tror på er idé om en lokalkanal, fortsätt mina herrar, fortsätt, jag tror på er.
Detta hörde en häxa som stod i närheten bakom ett träd. När de fyra amatörerna gick in på ett café för att dricka en kopp varmt Té, sprang häxan i förväg till kanalens lilla lokal och förvandlade datorn och all teknisk utrustning, sedan förvann hon.
När de fyra amatörerna återvände till sin lilla lokal var allt borta, det ända som fanns kvar var en mikrofon med åtta meter sladd.....


2007-02-07 17:39:37  Sofia
Måste vara svettigt att schemalägga innehållet i kanalen med tanke på man visar samma 20 minuters program 7 dagar i veckan 5 gånger per dag, Vilken uppoffring! Vad jobbigt det måste vara.2007-02-07 16:55:32  Rickard
Ante >
Här är en fråga som dock är adekvat.
Min personliga uppfattning är att kanalen innehar en viss potential, som i och med självuppfyllande profetior ("kanalen är dålig, därför kommer den förbli dålig") än så länge inte riktigt uppnåts.

När SLTV för ett par år sen producerade "StorstadsTV" så hade man ett jätteläge som man pga fel val av medarbetare slarvade bort.
Jag tror därför att om man får ett liknande läge igen, kommer man med den bra erfarenheten kunna göra ett mycket bättre program.

Ett mycket bra projekt vore ett lokalt Efterlyst, där södertäljebor hjälper varandra att klara upp brott.
Kanske polisen och kommunen borde satsa på något sådant?

/ Rickard


2007-02-07 13:00:12  Ante
Varför finns SLTV i så fall?

2007-02-07 11:22:46  Rickard
Jocke >>
Hahahahahaha..." Kom inte och säg att det inte finns pengar".... Hahahahaha.... Kommer från en kille som inte ens kollat upp vad han sitter och skriver. "Hmmm, Anders Lago har ju mycket i lön, då lär han ju skänka större delen till den lokala tv-kanalen... DEEET verkar logiskt." Är dina föräldrar syskon?

Sossarna betalar SLTV några hundralappar per vecka för att visa sin infofilm. Mitt företag som producerar filmen får naturligtvis mer än så eftersom det handlar om ett par dagars (riktigt) arbete.
De några få hundralapparna som kommer in varje vecka, går till reparationer av utrustning och hyra av lokal (ett litet rum där datorn som sänder ut materialet står, alltså inga stora flashiga lokaler på Storgatan).

Dina familjerfilmer håller förmodligen högre standard ja. Jag försvarar inte innehållet, bara varför det ser ut som det gör.


Rebecka O >>
Var jag jobbar? Jag jobbar (återigen) alltså INTE på SLTV. Jag har ett eget företag som jobbar professionellt med TV, just nu med en animerad serie för SVT (utan L och lite annan ordning på bokstäverna).
Jag har däremot bra kontakt med SLTV, eftersom jag gärna jobbar åt dem när det finns pengar, vilket det inte funnits på år och dar.

Mina kommentarer ang. idioti är ju just baserade på att sånna som du inte först FRÅGAR varför det ser ut som det gör, utan istället bara försöka vinna billiga poäng på att ge sig på skiten som visas i kanalen. Ja, det är jävligt dålig kvalitet på i stort sett allt som visas, jag håller med om det. Men att sparka på en kanal som består av ett gäng frivillga (utan betalt) som på sin fritid tar sig tiden till att schemalägga innehållet i kanalen och försöka få fram folk som vill göra filmer gratis till kanalen, att sparka på dem är ju lika smart som att sparka på sin tvåårige son som ritat sin första tavla, bara för att "den inte höll tillräckligt hög nivå".

Någon mer som inte förstått att SLTV är en nollbudgetkanal=nollbudgetinnehåll? Med andra ord: Någon som är en nollintelligensperson?

/ Rickard


2007-02-07 09:13:52  Jocke
Rickard, jag har en egen kamera och mina familje-filmer överträffar allt ni någonsin visat. Okej du ska få plus för ett visat program, det var när Kay L spelade på Fornhöjden dagen, då skrattade jag väldigt mycket. Men det är ända gången jag skrattat åt något av SLTV:s program. Om ni är sponsrade av sossarna borde det ju finnas resurser, jag såg att Lago tjänar närmare 60.000:- i månaden, så kom inte o säg att det inte finns pengar...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 

Titta på prisbilden här