Untitled Document
 


 
  Datum
  2020-01-18
   Gör SLTV.se till din startsida! 
Hemsidan är skapad av Orangelab.seKlicka här för att skriva ett inlägg »


2007-06-27 23:09:12  Magnus, ordf. SLTV
Hej Johanna
Vi kommer troligen sända programmet i Juli månad med repris till hösten. Det är alltid lite fix o trix innan man kan skicka ut och så länge allt arbete sker frivilligt utan betalning så får saker ta sin tid.


2007-06-25 05:51:43  Johanna
När kommer ni att visa Fallen Leafs?

2007-05-25 02:24:48  marcel

Sådär då har jag laddat och kodat film till sena natten
förhoppningsvis blir det roligare framöver. TIPS: Saga teatern ger Oskar wilde på lördag. Vi hade styrelsemöte för en tid sen "masse" blev invald. Vi tackar också den Bussförare i Södertälje som Så tacksamt lånar ut sin DVD brännare.


2007-05-21 10:18:09  Jennie
Hur orkar ni gnälla så förbannat mkt på en TV-kanal?! Om ni nu tycker att det är så värdelöst finns det en enkel lösning: KOLLA INTE!

2007-04-09 19:12:16  


2007-04-02 13:25:05  SUMP-TV
Detta var underhållande läsning

2007-02-25 23:29:22  David
Tråkigt att vissa inte hjälper till och gör kanalen bättre istället för att klaga. Synpunkter och konstruktiv kritik är oftast toppen. Men vad har Rickards högstadie-finnar och glasögon med detta att göra?

Rickard är en utav de mest talangfulla inom sin bransch. Som han själv säger, kolla gärna in: www.mysterious.se!
SLTV är nog väldigt glada att de har någon så pass skärpt och kunnig person som kan hjälpa dem.

Hjälp till ni med! Först och främst genom att tänka efter några gånger innan ni ( ja ni vet vilka jag menar) skriver. Och sedan kan ni hålla er till ämnet. Och om ni ska fortsätta använda er av smaklösa personliga påhopp kan ni i alla fall skriva vem/vilka ni är. Så kanske vi kan disskutera utanför detta forum. Om Acne, optik och andra gamla minnen.2007-02-24 20:35:33  Rickard
Micke, Matte och "what the f*****" >>

Hej apskaft!
Ja, jag har alltså haft massa finnar och är väl fortfarande en nörd, även om jag inte kallats för det sen just blombacka. Detta skulle alltså påverka min professionalitet? IQ renskav killar. Seriöst, om det vore intelligensen som höll människan vid liv så vore ni inte långlivade.

Antar att ni inte läst lite tidigare i gästboken om vad jag faktiskt sysslar med. Jag jobbar inte och har aldrig jobbat på lokal-tv (eftersom ingen är anställd). Just nu producerar jag och mitt företag en animerad serie (á la South Park) för SVT som kommer ha ett och annat att säga om sånna totalt bortkastade människoskal som ni verkar vara. Det var alltså många år sen jag producerade något åt lokal-tv.

Kolla gärna min showreel på www.mysterious.se och säg vilka klipp ni kan göra bättre. Är det kanske 100 höjdare-vinjetten ni vill förbättra? Eller är det den exploderande dynamiten som saknar viss partikelsimulering?

/ Rickard

ps.
Det är spännande att vissa faktiskt utvecklats sen högstadiet, och då syftar jag uppenbarligen inte på er.
ds.


2007-02-24 18:03:53  


Vi kan ta min film robotsverige - den tog ungefär 6 veckor att sätta ihop. Hade vi flera som jag hade vi kunnat producera och göra en snygg mediaverkstad. Hade vi mer resursher och framför allt MINUS mickes senaste dödande kommentar då hade vi helt enkelt folk som gjorde nåt. Om ni älskar att jäsa framför tv då i det fallet - känns det säkert ganska handikappat att inte kunna göra nåt alls. Och om det enda ni orkar göra och gnälla så kommer vi aldrig lyssna - Gör nåt - vakna - vad händer om det blir storm i staden? Skulle det inte vara bra och ha en kanal som kan samordna insatser... Och en sak till 12/3 släcks alla analoga kanaler... SLTV vad jag vet - förblir analog i kabelnätet.. kanske då inser några att om vi donerar lite slant och gör bra insatser - då först kanske det händer nåt? Eller?!


2007-02-24 17:52:48  Lägg ner kanalen !!

Jag ville bara säga - snälla - om ni nu KAN bättre varför ... bidrar ni inte till att det blir bätte? Alltså här finns en kanal - med lite flit kan NII visa vad VI gjorde fel. Och om ändå -det skulle vara så att kritiken kvarstår - kan jag bara säga en sak.. PENGAR ! Helt enkelt pengar är allt det handlar om. dvs - om det påstogs vad vi gör med alla pengarna så kan jag säga -- det finns inga. Inte ett rött öre. Det är entusiaster som vill väl som så gärna gör bättre, vi laddar kanalen i regel söndagar. Men - vill ni att en sladd från nån filmkanal skall dras då föreslår jag helt enkelt en filmklubb bildas. Allt detta ermbarmliga snack om att lägga ned kanalen är bara jobbigt och höra. Vi gör vårt bästa och kan bättre. Om ni då grinit fortfarande inte förstår varför kanalen är så "dålig" (den har ett syfte och det är information om södertälje till södertälje) så gör bättre. Här är microfon och kamera sluta GNÄLL!! /eldsjäl


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 

Titta på prisbilden här