Untitled Document
 


 
  Datum
  2019-09-16
   Gör SLTV.se till din startsida! 
Hemsidan är skapad av Orangelab.seKlicka här för att skriva ett inlägg »


2007-08-29 22:23:00  Jonas
Marcel har du hoppat över din medicinering igen
Jag förstår att kostnaderna måste hållas nere men det finns en smärtgräns!!
BORT MED TÖNTEN MARCEL


2007-08-29 21:51:44  Roland S
m bos verkar konstig. byt ut honom.

/Roland S


2007-08-29 21:13:57  Magnus Elmborg
Hej Roland
Denna TV-kanal erhåller ni tittare gratis av ett gäng entusiaster. Dessutom måste kabel-TV-leverantören inkludera denna kanal i sitt utbud, i Södertälje, annars bryter denne mot lagen och kan åtalas! Dessutom upptar kanalen en plats i utbudet och det innebär att kabel-TV-leverantörn inte kan lägga in ytterliggare en betalkanal, som du måste betala för. Vi gör alltså så att dina kostnader hålls nere.
Det finns bara ett sätt att göra kanalen mera sevärd, mera resurser! För den kommer ju aldrig att försvinna, om nu inte lagen ändras.
Om nu bilden beter sig konstigt, så får du gärna skicka mig ett e-brev. Vi jobbar också på att byta ut tekniken till något mera driftsäkert.
Magnus, ordf.


2007-08-29 18:41:20  Roland
Häromdagen var det fel på sändningen igen, bilden stod helt stilla och fastlåst hela tiden.
Kan man välja bort denna slinga och därigenom ev påverka kostnaden för Kabel-tv ??

RN.2007-08-29 00:52:15  M Bos
Pgr Av datorhaveri så blir det inte några nyheter på en tid framöver - jag bad Stefan att hitta på något med sin dator tillsvidare får ni se lite av vad vi gjort hiills. vi arbetar på problemet. Och åter igen en uppmaning att komma på bra grejor.

2007-08-20 20:14:51  m bos
Så här vi försöker skapa... kan hälsa från urkraft.se


2007-08-20 15:29:23  volontär
Är det du Marcel som yrar igen?

2007-08-20 11:21:52  bob sponge


2007-08-20 09:54:04  Volonärer till RnD Media
RND media startade under 1992 för att utforska kommunikationsteknik likväl som den journalistiska sidan. Vi är lika intresserade av elektronik som utrycksformer som denna hårdvara möjligör. För oss handlar inte bara en journalistisk utbildning om
välskrivna texter - dessa texter kan likväl pedagogiskt beskriva en fullt fungerande "popcornapparat"
till en science fiction text, prosa, dikt - och ge en stämning till en framtid som vill något annat än det vi är i nu. Språket kan likväl också användas för att beskriva behov och omtanke för en generation människor som behöver mer långtgående förändringar som denna generation behöver ta(klimathot mm) den som är aspriant bör vara lika hängiven frågor runt uttryckssätt som hårdvara gör möjlig - som datagrafik animation, programmering, Mekatronik (robot teknik) , signalbehandling, gränsnitt mellan människa och maskin.

Till din person ser jag att du är ödmjuk och omtänksam och gärna har sidor av musikallitet, och en enorm skoppa nyfikenhet och drivenhet. I utbyte finns här oerhörda resurser att realisera nästan vad som helst. Vi söker också elektroniskt intresserade personer som är intresserade av att leka med kopior av avancerade energisystem. Under förra året läste vi av internet och hittade matrial motsvarande 3,6 gigabyte med olika beskrivningar och ritningar. I Enhörna finns planer att senare starta igång ett monstergarage där vi vill testa alla möjliga och omöjliga apparater.

Det har framkommit under tiden att bilda företag runt detta synsätt inte är lätt; under tiden har vi sett ett flertal exempel där kommersiella aktörer helst vill låta exempelvis kassa kor låta vara medans VIKTIGA projekt sätts åtsidan. Det blev 3G istället för något annat som var mer hållbart. Som kan betyda reella förändringar (adhock) för människor låter man vara. Under 2002 utvecklade vi en ny mobiltelefonstandard beroende på personers inställning blev denna standard inte till.

Senare har vi intresserat oss för filmklippning och utveckling av informationsfilmer rörande alternativa energikällor kommit fram. Detta efter att (jag) upptäckt att där finns mer bortom det som nu diskuterats. exempelvis tom berden mflera.

Jag är intresserade av att skapa en liten datorhall för gridcomputing lösningar samt att utvärdera och utbilda människor hängivna dessa program som gör detta möjligt. Vi är också intresserade av utveckla moduleringsystem som är kompakta för kommunikationsradiolösningar och informationsöverföring - . Dvs en fri version av vad www.terranet.se gör.

- Vi har full access till en lokal-tv i södertälje som når 35.000 invånare och där vi vill undersöka ett flertal sändningstekniska möjligheter bland annat en open source lösning som tillåter att man kan sända digital-tv från VGA porten, vi har även i nuläget en möjlig inkomstkälla där ett filmklippningsengagemang kan ge en liten inkomstkälla om 5.000 per film. För lokal-tvn har vi i princip alla möjligheter att goda alla möjliga program där om innehållet är bra kan gå iväg till nationella media. Samtidigt har jag som mål att via www.klarsprakare.se skapa en nationell alternativ p1 - radio där vi nätverkar


Jag söker en tjejer eller killar som vill hjälpa mig med de delprojekt som pågår. De bör identifiera sig med filmer som "Will hunting" och "Döda poeterssällskap." Om du inte sett dem se dem.. - Känslan av att inte räcka till här och där är enormt stor. I skrivande stund vill jag få igång ett datoranimeringsprojekt och åtminstående välja en bra platform för ca 10 äldre datorer som skulle kunna köra blender.org´s programvara eller annan. Samt att i detta utveckla nya stationssignaturer för Södertälje Lokal-tv och webradiio.

Projekt ligger förnärvarande för att vi inte har tid, eller därför att där finns frågor som vi inte kan lösa.

Sammantaget behöver vi tag i följande självgående individer:

Matematiskt intresserade personer likväl intresserade
av fysik och personer intresserade av lingvistik.

-5+ filmklippare intresserade av att lära sig eller redan kan AVID.

-Hårdvarumänniskor (eller allt i ett) som
är intresserade att sätta upp labbplattor
runt olika projekt rörande energi och kommunikationssystem.

Linux system för gridcomputning. digitala konstnärer som är intresserade av spel och pedagogik, m inrikning på Xbox eller andra spelplattformar: och likväl individer som är intresserade av att programmera för Xbox, playstation mm. och hitta uttryck som dels kommunicerar kunskap och dels kommunicerar skola.

Datoranimeringsfolk som kan bygga vackra naturscenerier likväl som konstuttryck i form av vätskedynamik, ljussspel och behind the eye; spel av vackra uttryck som böjer tanken till bortom det som är möjligt i den fysiska värden men väl - ett enormt plus är om du behärskar open-gl platformen - till så gnistrande grafik att wow saker är möjliga. Och som kan bygga varumärken för RnD media.

Radiofolk som vill designa hållbara DSP system för generationer som komma skall - folk som vill utveckla kommunikationssystem som gör det möjligt att plattformar för fildelning och kommunikationssystem som gör digitala böcker möjligt - som blir som en organism mellan individer fri och operatörsobunden.

Vi behöver också avslutningsvis en expert på EU bidrag eller bidrag överhuvutaget för sammankomster och liknande.

Sammantaget vill vi bli en instutition som fungerar som en högskola men där alla är välkommna att lära och bidra strukturerat till ett samhälle som är hållbart, och likväl närhet och kärlek till det vi gör och skapar blir en del till en mindre trasigare omvärld som behöver än mer omtanke och kärlek.


2007-08-17 10:22:12  Magnus Elmborg
Mikaela: Tipsa oss om reportage som vi kan spela in eller gör ett eget TV-program!
Susanne: Vi informerar gärna om alla aktiviteter som händer i Södertälje. Alla är välkomna att visa information i rutan. Det skulle kunna vara som du och jag vill! Undantaget är att man inte får göra reklam, typ idag har vi extrapriser på gitarrer 1000Kr/st. Tipsa de som har aktiviteter att informera genom TV-rutan. Vi saknar personer som drar in info, så det får bli rycktesvägen.
M Bos : det är ingen filmfestival som ska hållas. Vi kommer att ha vissa filmkvällar då vi visar film som vi fått från en filmfestival. Det kanske blir till jul...


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 

Titta på prisbilden här