Untitled Document
 
Vi tar emot praktikanter
SLTV på Företagsmässan
Intresserad av att videofilma?
Praktikanter våren 2010
Praktikanter 2011
Praktikanter 2012
Spa projekt
  Datum
  2023-12-03

  Namnsdag idag:
   Gör SLTV.se till din startsida! 
Hemsidan är skapad av Orangelab.se

  / Spa projekt

Spa projekt

SLTV har en ambition att framhäva människan och människors välbefinnande i TV-rutan. Vi önskar att alla människor ska få ett bra och sunt liv. Vi vill vara en TV-kanal som framhäver positiva saker istället för allt det negativa vi ser andra TV-kanaler förmedlar.

Vi har gett Tomasz Petterson i uppdrag att göra en TV-programserie om olika spa-anläggningar runt om i Sverige och värden. Tomasz har "näsa" för alla trender som fluktuerar i vår värld. Som exempel på hans förmåga kan nämnas att det var han som introducerade Alovera i Sverige (Forever Living products). Programserien ska handla om olika typer av spa-anläggningar som finns och på vilket sätt de befrämjar din hälsa.

Meningen är att programmen ska sändas i alla öppna TV-kanaler som finns runt om i Sverige. SLTV ingår i det riksförbund som finns som en paraplyorganisation för alla öppna kanaler. Genom medlemskapet där finns det en möjlighet att byta TV-program med varandra. SLTV vill stå upp för de hälsosamma TV-programmen i detta utbyte. Läs mer här om riksförbundet.

Ett exempel på hur det kan se ut kommer snart.
 
Magnus Elmborg


Titta på prisbilden här