Untitled Document
 
Vi tar emot praktikanter
SLTV på Företagsmässan
Intresserad av att videofilma?
Praktikanter våren 2010
Praktikanter 2011
Praktikanter 2012
Spa projekt
  Datum
  2023-06-06

  Namnsdag idag:
   Gör SLTV.se till din startsida! 
Hemsidan är skapad av Orangelab.se

  / SLTV på Företagsmässan

Företagsmässan på Södertälje Mässan

Tack alla trevliga människor som besökte vår monter. Vi har nu en bunt visitkort att ta hand om. Detta var första gången för oss, men det gav mersmak. Nästa gång är vi säkert bättre organiserade. Vi filmade en hel del och det kommer säkert något inslag i rutan, så håll utkik. Det hela anordnades av Affärskontakten, som vi vill framföra ett varmt tack till.
 
Vi erbjuder företag, föreningar och organisationer att informera om sig själva i denna TV-kanal. Det kostar 500 kr i veckan utom för medlemsföreningar, se separat prislista. Filmen bör vara mellan 30 och 60 sekunder lång. Den får ej innehålla reklam, bara information, d v s säga att det får ej stå t ex  "Extrapris på falukorv: 19 kr". Läs vad ansvarig utgivare skriver om detta.
 
Informationsfilmen måste ju också produceras. Detta kan vi eller någon av våra samarbets-partners hjälpa till med. Vi kan erbjuda ett fast pris på 1 500 kr för 30 sekunder eller 3 000 kr för 60 sekunder. Förutsättningen är då att ni kommer med färdigt material i form av text, bilder, ljud och film. Detta ska då vara i digital form. Filmen får ni självklart också disponera fritt för er verksamhet.
 
Samarbetspartners enligt detta erbjudande:
 
Vad får man för detta? 26 000 hushåll är anslutna. Filmen kommer att visas i slingan, vilket innebär att filmen kommer att visas ungefär var 5:e minut under 20 - 22 timmar. Under en vecka kommer filmen att visas mellan 840 och 1 848 gånger. Ingen kommer att missa ditt budskap!
 
Givetvis går det bra att sponsra SLTV, läs mer om detta på sponsorsidan.
 
Bilder från mässan:
 
Claes bakom studiokameran som filmar:
 
Marcel som intervjuar.
 
Damer i montrar...
 
Studiokameran i montern drog till sig blickarna...
 
 
 

Titta på prisbilden här