Untitled Document
 
Vi tar emot praktikanter
SLTV på Företagsmässan
Intresserad av att videofilma?
Praktikanter våren 2010
Praktikanter 2011
Praktikanter 2012
Spa projekt
  Datum
  2023-12-03

  Namnsdag idag:
   Gör SLTV.se till din startsida! 
Hemsidan är skapad av Orangelab.se

  / Praktikanter våren 2010

Vårens praktikanter 2010
Under våren har vi haft flera elever som gjort sin praktik hos oss. De har gjort lite olika nyhetsinslag om händelser i Södertälje. Detta genom tips och pressmeddelande som inkommit till oss.
 
Under perioden 18 -29 januari har redaktionen på ett förtjänstfullt sätt skötts av:
Daniella, Sarah och Oskar. Tackar! De kommer från Wendela Hebbegymnasiet i Södertälje. Där går de på det Samhällsvetenskapligt programet med inriktning media.
 
Under perioden 1 Februari till den 1 april har vi haft 3 elever från Kunskapsgymnasiet vid Globen. Läraren Issac var nöjd med förra årets praktikplatser, så han skickade några elever från årets kull också. Det tackar vi för! Thed, Tuukka, Jesper går på mediaprogrammet där. De har på ett förtjänstfullt sätt levererat ett nyhetsinslag i veckan,  strongt. Tackar.
 
Under perioden 8 mars till 1 april får ni fått se upp med kluriga frågor från Sylvia och Nathalie. De kommer från Infokomp gymnasiet i Södertälje. De deltog bl.a. i den medborgardag som arrangerades den 20 mars 2010 av Södertälje kommun i Stadshuset. Läs mera om  medborgardagen på kommunens webbsida. Temat var "Bra grejer i Södertälje". 
 
Vi tackar alla praktikanter för den här tiden och önskar dem lycka till i den tuffa mediabranchen. Här har ni fått smaka på hur det är "där ute".

Titta på prisbilden här